Вульки XCO 2010 - 19 вересня 2010
- backpacker
- Сеньйор
- Контактна інформація:
Ще хочу додати тут пару слів, а саме виразити рівень свого офігіння наскільки категорія завзятих відрізняється від категорії любителів.
Доки не спробував на практиці, усі формальні порівняння шляхом вираховування середньої швидкості на колі (а траси то різні) мало шо проясняли в цьому питанні.
Отже враження
Судячи з моєї середньої швидкості - 10-11 км/год їхав я херово, особливо якщо порівнювати з лідерами категорії "завзяті", шо перли 15-16 км/год і навіть якщо рівняти із "аматорами", де швидкість показано на рівні 14-15 і більше км/год. (простіша траса сприяє темпу)
Чому так? Може то я у поганій формі? Та фіг там! Незважаючи на дещо нездоровий спосіб проведення часу упродовж усього тижня перед змаганнями (алкоголь, мало сну, нездорова їжа) форма була дуже-навіть! І шо? І про що це говорить?
Все це говорить про те, що кількість проведених клюбом "Бескид" та іншими ентузіастами змагань вивели наших лосів на такі обороти, що йомайо і нуйогонафіг з ними змагатися
Куди там любителям. Отак кількість переросла у якість і це перевірено на власній шкурі. (бо переросла не для мене
)
Попри все, усе це радує! І мій свіжий досвід з Вульок 2010 (осінь) таки підтверджує високий рівень любительського велосипедного руху.
Практично-дослідницткий експеримент вдався (випадково), задоволення отримано і навіть якісь висновки є, за що спасибі всім учасникам, організаторам і вболівальникам
Доки не спробував на практиці, усі формальні порівняння шляхом вираховування середньої швидкості на колі (а траси то різні) мало шо проясняли в цьому питанні.
Отже враження

Судячи з моєї середньої швидкості - 10-11 км/год їхав я херово, особливо якщо порівнювати з лідерами категорії "завзяті", шо перли 15-16 км/год і навіть якщо рівняти із "аматорами", де швидкість показано на рівні 14-15 і більше км/год. (простіша траса сприяє темпу)
Чому так? Може то я у поганій формі? Та фіг там! Незважаючи на дещо нездоровий спосіб проведення часу упродовж усього тижня перед змаганнями (алкоголь, мало сну, нездорова їжа) форма була дуже-навіть! І шо? І про що це говорить?
Все це говорить про те, що кількість проведених клюбом "Бескид" та іншими ентузіастами змагань вивели наших лосів на такі обороти, що йомайо і нуйогонафіг з ними змагатися

Попри все, усе це радує! І мій свіжий досвід з Вульок 2010 (осінь) таки підтверджує високий рівень любительського велосипедного руху.
Практично-дослідницткий експеримент вдався (випадково), задоволення отримано і навіть якісь висновки є, за що спасибі всім учасникам, організаторам і вболівальникам

Востаннє редагувалось Сер вересня 22, 2010 10:53 pm користувачем Білийлис, всього редагувалось 1 раз.
Харі Рама! Алюмінь.
не всіх. На жаль декого (не буду показувати пальцемБілийлис писав: Все це говорить про те, що кількість проведених клюбом "Бескид" та іншими ентузіастами змагань вивели наших лосів на такі обороти, що йомайо і нуйогонафіг

Поки життя вам не подобається, воно проходить.
E-one писав:не всіх. На жаль декого (не буду показувати пальцемБілийлис писав: Все це говорить про те, що кількість проведених клюбом "Бескид" та іншими ентузіастами змагань вивели наших лосів на такі обороти, що йомайо і нуйогонафіг) така к-сть постійних імпрез просто вимотала.
про це говорить хоча б те, що після гонки немає жодного звіту про враження і переживання тих хто змагався, але це як на мене закономірно, так як люди почали більш спокійно реагувати на такі речі як "Змагання", їх справді стало багато, а чого багато те приїдається і стає якимось буденним і злобуденним

Теж офігів. Це були мої другі змагання, і перші в категорії "завзяті". Якщо порівняти з аматорами, то їхавши за завзятими можна лишити легені прямо на трасіБілийлис писав:Ще хочу додати тут пару слів, а саме виразити рівень свого офігіння наскільки категорія завзятих відрізняється від категорії любителів.

Фоткє знаходяться тут http://picasaweb.google.com/pavlo.ok/2010#
Ioan85 писав: Починаю наздолужувати середню швидкість за рахунок спусків і тут пробка. Натовп велосипедистів акуратно спускається. Очевидно "завзятим" в контактах стрьомно спускатись (щоб уникнути падіння причепленим до велосипеда).
читавши цей уривок, згадався хлопака який в кінці першого спуску що веде до містка, дуже некрасиво обходив абсолютно про це не повідомивши, чесно кажучи хотілось його обматюкати, але дихання на максимальних обертах не дозволило цього зробити

я теж на вузькому сінглтреку спробував "красіво"обійти Паспорта, а що з тього вийшло стидно навіть казати....alex писав:Ioan85 писав: Починаю наздолужувати середню швидкість за рахунок спусків і тут пробка. Натовп велосипедистів акуратно спускається. Очевидно "завзятим" в контактах стрьомно спускатись (щоб уникнути падіння причепленим до велосипеда).
читавши цей уривок, згадався хлопака який в кінці першого спуску що веде до містка, дуже некрасиво обходив абсолютно про це не повідомивши, чесно кажучи хотілось його обматюкати, але дихання на максимальних обертах не дозволило цього зробити

Принагідно дякую Павло, за фотки! В тому мрачному лісі непросто знімати.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість